About Us

UPOZNAJTE EKIPU!
Ovo su glavni urednici, ali ne svi. Neke ćete upoznati u hodu, jer se pojavljuju povremeno. Ništa od svega ovog ne bi bilo moguće bez timskog rada!
Lingvista, adrenalinski zavisnik.

Đuro 1

Đuro 1 je osoba zadužena za većinu jezika i avantura. Iako uglavnom voli ljude, često više ceni životinje i prirodu, pogotovo ako umeju da se brinu sami o sebi. Ume da bude veoma surova i sarkastična. I tvrdoglava. Veoma tvrdoglava. Često biva naporna i sebi i ostalima. Voli pojest’, popit’ i potuć’ se.

Interesovanja: sveeee, aaaa!!

Urednik, muzičar.

Đuro 2

Đuro 2 je osoba ponajviše zadužena za muziku i montažu. On je takođe glavni urednik. Malo manje voli ljude uživo, preko interneta su mu super. Voli životinje i prirodu, isto preko interneta. Potpisao je da će podržavati Đuru 1 u svim suludim poduhvatima i srećan je zbog toga. Voli pojest’ i popit’.

Interesovanja: mjetaaaaalllll, aaaaa!!

Direktor, PR.

Sofronije THE Smrad (Smrdule)

Smrdule je glavni za nadzor događaja. Ništa se ne rešava bez njegovog odobrenja. On je takođe zadužen za nemušti jezik. Ukoliko nije zadovoljan, uglavnom vrišti na sav glas, a ume i da ujeda. Ne voli ni ljude, ni životinje. Još se nije oporavio od traume koju mu je naneo hrčak u mladosti. Često misli da mu život nema smisla, ali se onda seti hrane. Voli pojest’ i popit’. Drogu i alkohol ne podnosi.

Interesovanja: krastavac.

Istraživač noćnih mora

Dilan Dog

Dilana mnogi od vas već znaju. Poznat je po problemima u kojima se nađe, misterioznim slučajevima i nesrećnim ljubavima. Mada nije ljubitelj adrenalina,  prisutan je u raznim zapletima, ponajviše jezičkim. Istražuje sve upotrebe jezika i rešava nedoumice. Često priziva u pomoć svog poznatog pomoćnika Gručoa Marksa, ili nekoga iz svog sveta devete umetnosti. Vegeterijanac je i bivši alkoholičar, pa više ne pije. Sastavlja svoju galiju decenijama i svira klarinet.

Interesovanja: misterije, muzika i žene.

Svačiji miljenik.

Džejson Momoa

Džejson je tu, jer je kul tip. Zgodan je, jak, pije pivo i zajebava se. Upada bračnim parovima u fotke. Bavi se penjanjem. Svira bas. Baca sekire. Pravi sekire koje baca. Sluša istu muziku, kao i većina nas. Nosi i Nirvana majice. Govori dotraki. Vlada okeanom. Obožava svoju porodicu. I još, mnogo, mnogo toga. Jednostavno, sjajan lik. Svi ga volimo. S Dilanom se slaže najmanje.

Interesovanja: Sveeeee, aaaaa!!

Kritičari.

Klub 27

Ovde se nalaze glavni kritičari naših poduhvata. Često su vrlo depresivni i mračni, suicidni ili apatični, pa smatramo da je dobro imati i takvu perspektivu. Imena im nećemo navoditi, kako je klub još uvek otvoren, ali smo sigurni da ih svi vrlo dobro znate. Ne vole ljude, ni medijsku pažnju. Inspiraciju traže u narkoticima i alkoholu, i vrlo su uspešni u tome.

Interesovanja: narkotici, alkohol i smrt u 27. godini.

Rekli su o nama
Izjave koje nas opisuju u potpunosti.
Kralj lavova na mađarskom nikad nije bio gledaniji, a sve je počelo još pre 20 godina.
Simba
Često se puštaju moje pjesme s telefona dok se ženski dio ekipe tušira. Ništa ja tu ne bih dir'o.
Zdravko Čolić
Aaaaddrriiaaannn!!
Ja baš ličim na Đurinog ćaleta. Ili on na mene. Nisam siguran. Uglavnom, mislim da je to skroz super! Aaaadddrriiiaaannn!!
Silvester Stalone